لوازم اداری, لوازم تحریر

معرفی 6 تا از انواع چراغ مطالعه جدید

یک تصویر مربوط به انواع چراغ مطالعه

چراغ مطالعه انواع مختلفی دارد از جمله چراغ مطالعه مهندسی، چراغ مطالعه اداری، چراغ مطالعه شارژی، چراغ مطالعه گیره‌ای، چراغ مطالعه دیواری و … . چراغ مطالعه می‌تواند یکی از ابزارهای مورد استفاده بر روی میز کار و یا میز تحریر باشد. همیشه نمی‌توانیم از نورهای مهتابی بالای سرمان و یا نور طبیعی روز برای کارهای خود استفاده کنیم، چراغ مطالعه می‌تواند انتخابی برای ساعت‌های خاصی از روز باشد. برای تهیه چراغ مطالعه باید نوع نیاز خود و محیطی که قرار است چراغ مطالعه را در آن قرار دهید مشخص کنید. در بازار فروش انواع چراغ مطالعه تولید شده است که هر کدام از آنها با توجه به کارآیی و سلیقه افراد متفاوت است. در این مطلب با بررسی پارامترهایی هنگام خرید چراغ مطالعه، شما را با انواع چراغ مطالعه آشنا کردیم.

چراغ مطالعه چیست؟

چراغ مطالعه به عنوان وسیله‌ای برای مطالعه یا انجام کارهای دیگر بر روی میز کار یا میز تحریر شما قرار می‌گیرد. دارای سه قسمت پایه، گردنی و سری می‌باشد. در بازار تولید با تغیر هریی از این قسمت‌ها توانسته‌اند انواع چراغ مطالعه را طراحی کنند که هرکدام دارای کار کردهای متفاوتی هستند. برای خرید چراغ مطالعه ابتدا باید انواع چراغ مطالعه را بشناسید.

چراغ مطالعه نوع مهندسی

همانطور که از نام آن مشخص است این نوع چراغ مطالعه برای کارهایی که نیاز به تمرکز بالا دارند مورد استفاده قرار می‌گیرند. ویژگی منحصر به فرد آن قابلیت تنطیم آن در جهت‌های مختلف است. چراغ مطالعه مهندسی پایه‌ای بلند و منعطف دارد. شما می‌توانید با تنظیم نور شدت آن را بر روی نکته تمرکزی خود کم یا زیاد کنید. این نوع از چراغ مطالعه برای ناخن کارها، نقاش و طراحان و کسانی که به نور تمرکزی قوی در کار خود نیاز دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

چراغ مطالعه اداری

بر روی میز کارهای اداری مورد استفاده قرار می‌گیرد. دارای انعطاف کم و پایه ثابت است. برای کارکردهای خانگی چراغ مطالعه نیز می‌توانید از این نوع چراغ مطالعه استفاده کنید.

انواع چراغ مطالعه از نوع شارژی

چراغ مطالعه‌ها یا به وسیله سیم مستقیم به برق وصل می‌شوند و یا به وسیله باتری شارژی کار می‌کنند. اگر برای محیط‌هایی نیاز به چراغ مطالعه دارید که از برق دور هستید و یا امکان وصل چراغ مطالعه به پیریز برق را ندارید می‌توانید چراغ مطالعه شارژی را انتخاب کنید. در این نوع از چراغ شما باید مدام باتری آن را شارژ کنید تا بتوانید از قابلیت‌های یک چراغ مطالعه استفاده کنید.

چراغ مطالعه گیره‌ای

انواع چراغ مطالعه گیره‌ای که به آن چراغ مطالعه کلیپسی هم گفته می‌شود به دلیل قابلیت جابه‌جایی راحت کاربران زیادی دارد. مخاطب اصلی چراغ مطالعه کلیپسی دانشجویان و دانش آموزها هستند. این نوع از چراغ مطالعه بر روی کمد و یا میز وصل می‌شود. می‌توانید آن را به کتاب خود نیز برای مطالعه وصل کنید. وزن کم و حمل راحت جزء ویژگی‌های چراغ مطالعه گیره‌ای است.

انواع چراغ مطالعه برای کودک

وسایلی که برای اتاق کودکان طراحی می‌شوند دارای طرح و رنگ‌های فانتزی و متنوعی هستند. تولید کنندگان چراغ مطالعه برای کودکان نیز توانسته‌اند طرح‌های متنوعی از رنگ‌ها را تولید کنند. این نوع از چراغ مطالعه در ابعاد کوچک با پایه منعطف تولید می‌شود. شدت نور آن را با توجه به نیاز کودک می‌توانید تنظیم کنید. برخی از چراغ مطالعه‌های کودک دارای پایه‌های چند منظوره هستند. کودک شما می‌تواند از آن به عنوان جامدادی بر روی میز تحریر خود استفاده کند.

چراغ مطالعه دیواری

چراغ دیواری همانطور که مشخص است به دیوار نصب می‌شود و قابلیت جابه‌جایی ندارد. از نظر کارآیی انعطاف پذیر است. می‌توانید به عنوان چراغ مطالعه مهندسی و چراغ مطالعه اداری استفاده کنید. چراغ مطالعه دیواری به راحتی بر روی هر نوع دیوار و هرقسمت از دیوار که شما بخواهید قابلیت نصب دارد.

چراغ مطالعه چه کاربردی دارد؟

تنظیم میزان نور در فضای مطالعه اهمیت بسیاری دارد. شما به وسیله چراغ مطالعه می‌توانید این کیفیت را در محیط مطالعه خود فراهم کنید. اگر می‌خواهید شدت نور را تنظیم کنید باید از چراغ مطالعه‌هایی استفاده کنید که این قابلیت را داشته باشند. در محیط‌های مشترک که افرادی نیاز به محیط تاریک دارند شما اگر می‌خواهید مطالعه کنید، چراغ مطالعه می‌تواند به شما کمک کند. در این شرایط مطالعه شما برای افراد دیگر ایجاد مزاحمت نمی‌کند.

شما با استفاده از انواع چراغ مطالعه که دارای پایه‌های منعطف هستند می‌توانید نور مناسب خود را با زاویه‌ای که می‌خواهید تنظیم کنید. اگر رنگ اتاق شما دارای رنگ‌های جاذب نور است، می‌توانید از چراغ مطالعه برای رفع تیرگی اتاق استفاده کنید.استفاده از چراغ مطالعه قابل حمل گیره‌ای امکانی فراهم می‌کند تا شما در هر محیطی که می‌خواهید با چراغ مطالعه کار خود را انجام دهید.

نور پردازی نامناسب محیط می‌تواند هنگام مطالعه یا کارهایی که نیاز به تمرکز دارند باعث آزار چشمی شما شوند. چراغ مطالعه با تنظیم نور این مشکل را حل می‌کند. برخی از کارهای مهندسی و طراحی نیاز به نور متمرکز دارند. انجام کارهای ظریف بر روی چوب یا طراحی جزییات یک طرح بر روی کاغذ نیاز به نوری مستقیم دارند. انواع چراغ مطالعه مهندسی و قابل منعطف این شرایط را فراهم می‌کند. نور مناسب، تهویه هوا فضای منعطفی برای شما ایجاد می‌کند. محیط مناسب بهره‌وری شما در کار را افزایش می‌دهد. چراغ مطالعه با تنظیم نور محیط کاری با بهروه‌وری بیشتر فراهم می‌کند.

نکاتی که هنگام خرید انواع چراغ مطالعه باید در نظر بگیرید

تنوع زیادی از انواع چراغ مطالعه در بازار وجود دارد که نمونه‌هایی از آنها را مطالعه کردید. حال نکاتی را باید هنگام خرید در نظر بگیرید تا انتخاب شما بتواند برای کارکرد شما مناسب باشد.

ساختار انواع چراغ مطالعه: ساختارهای متفاوت چراغ می‌تواند امکاناتی را برای مطالعه و کار شما فراهم کند.

چراغ مطالعه با تنظیم گردنی: این امکان را به شما می‌دهد تا ارتفاع نور را تنظیم کنید. آن را به میز کار نزدیک و یا دور کنید.

چراغ مطالعه منعطف: می‌توانید با چرخش نور به آن زاویه بدهید. جهت‌های مختلفی از نوردهی را برای شما فراهم می‌کند. کارهای مختلف نیاز به نوردهی از جهات مختلف دارند. چراغ مطالعه با گردنی منعطف این امکان را می‌دهد تا شما زاویه نور را تنظیم کنید.

انواع چراغ مطالعه با ذره‌بین: اگر کار طولانی مدت با جزییات زیاد انجام می‌دهید، چراغ مطالعه ذربین‌دار این امکان را فراهم می‌کند که آسیبی به چشمان شما وارد نشود.

چراغ مطالعه بنکر: بنکر از نوع کلاسیک چراغ‌های مطالعه است. به میز کار شما جلوه‌ای تازه می‌بخشد. دارای پایه ثابت با تغییر زاویه نور است. این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا سبک دکوراسیون کلاسیک فضای خود را حفظ کنید.

شما با توجه به کار کرد خود باید انتخاب کنید که چراغ مطالعه شما چه ساختاری داشته باشد.

بررسی نوع لامپ انواع چراغ مطالعه

لامپ انتخابی باید به گونه‌ای باشد که در طی استفاده طولانی آسیبی به چشمان شما وارد نکند. معمولا لامپ چراغ مطالعه شارژی قابل تعویض نیست و طول عمر زیادی دارد. در این حالت بعد از خراب شدن لامپ کل چراغ مطالعه را باید دور بیندازید. اما انواع چراغ مطالعه با تنوع در استفاده از لامپ وجود دارد که با سرپیچ‌های مشابه قابل تعویض هستند.

لامپ ال‌ای‌دی: دارای نور جهت‌دار و متمرکز است. نور با تعیین زاویه مورد نظر حرکت می‌کند. گرمای کمتری دارند و خیره کننده نیستند. مصرف برق کمتری دارد ولی قیمت آن بیشتر است.

لامپ فلورسنت: انواع چراغ مطالعه با لامپ فلورسنت تولید می‌شود که می‌توانید با سلیقه خود نسبت به فضای کار انتخاب کنید. پخش کننده نور طبیعی در فضا است. قیمت مناسبی نسبت به سایر لامپ‌‌ها دارد. فقط هنگام شکستن این لامپ‌ها باید مواظب باشید چون در تولید آنها از بخار جیوه استفاده شده است.

انواع چراغ مطالعه با لامپ رشته‌ای: چراغ مطالعه با لامپ رشته‌ای دارای رنگ زرد است که از ساعات آغازین عصر تا شب از آنها می‌توانید استفاده کنید. اگر کار شما نیاز به تمرکز دارد بهتر است از چراغ با لامپ رشته‌ای استفاده نکنید زیرا دارای روشنایی فراگیر هستند. طول عمر پایین و قیمت ارزانی نسبت به لامپ‌های دیگر دارد.

لامپ هالوژن: نوع لامپ هالوژن برای مطالعه بسیار مناسب هستند. نور طبیعی درخشانی دارد که به چشم آسیب کمتری وارد می‌کند. انرژی کمتری مصرف می‌کنند و دوام بیشتری نسبت به لامپ‌های معمولی دارند. داغ‌ کردن تنها عیبی است که این لامپ دارد.

لامپ فول اسپکتروم: رنگ‌ها با انواع چراغ مطالعه که دارای لامپ فول اسپکتروم هستند بسیار زیبا به نظر می‌رسند. اگر شما کار گرافیکی انجام می‌دهید بهتر است از این نوع لامپ استفاده کنید. درخشندگی را افزایش می‌دهد و تصویری با وضوح بالا برای تمرکز بیشتر به شما نشان می‌دهد.

شدت روشنایی: شدت نور محیط کار و اتاق مطالعه رابطه مستقیمی با میزان خستگی شما دارد. کم یا زیاد بودن شدت نور چشمان شما را خسته می‌کند و این بهره‌وری کاری شما را کاهش می‌دهد. شدت روشنایی را می‌توانید با کلید دیمر تنظیم کنید. کلید دیمر بر روی برخی از انواع چراغ مطالعه وجود دارد.

دمای رنگ چراغ مطالعه

دمای رنگ‌های مختلف لامپ چراغ مطالعه دارای جذابیت بصری هستند. شما بسته به محیطی که می‌خواهید برای فضای خود خلق کنید باید به دمای رنگی چراغ مطالعه دقت کنید. رنگ‌های گرم محیطی آرام فراهم می‌کنند. رنگ‌های سرد مغز شما را فعال می‌کنند. دمای نور از 2000 تا 2700 کلوین گرم و از 4000 تا 5500 کلوین دارای دمایی سرد است. برای چراغ مطالعه محیط کار که نیاز به تمرکز بالا دارید بهتر است از چراغ مطالعه 4000 کلوین به بالا استفاده کنید.

نحوه نور پردازی انواع چراغ مطالعه

برخی از چراغ‌ها قابلیت این را دارند که شما بتوانید نورپردازی را در آنها تنظیم کنید. نورپردازی برای محیط کار، مطالعه و یا نور متمرکز بر کار هریک از اینها قابل تنظیم هستند. هگام خرید به داشتن دکمه دیمر و پاورسوئیچ برای تنظیم نورپردازی دقت کنید.

اندازه چراغ مطالعه

انواع چراغ مطالعه در سایز و ارتفاع‌های مختلف تولید می‌شوند. شما با توجه به اندازه میز و محیط کار خود انتخاب می‌کنید. اندازه آن باید متناسب با اندازه میز کار باشد. اگر با کامپیوتر و یا لپ‌تاپ کار می‌کنید باید ارتفاع آن متناسب با صفحه نمایشگر باشد.

محیطی که در آن از چراغ مطالعه استفاده خواهید کرد

چراغ مطالعه از نوع شارژی و یا برقی دارای تنوع بالایی است. اگر محیط کار شما پریز ندارد و یا فاصله زیادی با میز شما دارد بهتر است از چراغ مطالعه شارژی استفاده کنید. چراغ مطالعه بی سیم شارژی که با برق شارژ می‌شوند. چراغ مطالعه باتری دار که با باتری کار می‌کنند. چراغ مطالعه سیم‌دار همیشه دارای نور یکسانی است. نور آن کم نمی‌شود. ولی برای پیدا کردن پریز نزدیک دچار مشکل می‌شوید. انواع چراغ مطالعه که بی‌سیم هستند با تمام شدن شارژ و یا باتری از شدت نور آنها کم می‌شود.

امکاناتی که در انواع چراغ مطالعه وجود دارد

برخی از چراغ قوه‌ها دارای بخش‌هایی اضافه در بدنه یا کارکرد خود هستند که ممکن است مورد نیاز شما باشد. در هنگام خرید می‌توانید با در نظر گرفتن این موارد خرید مناسبی داشته باشید.

محفظه تقسیم کننده در قسمت پایه

در این نوع چراغ مطالعه از قسمت پایه می‌توانید به عنوان جامدادی رومیزی یا تقسیم کننده برای وسایل ریز استفاده کنید. به عنوان نظم دهنده به میز کار می‌توانید از این نوع چراغ مطالعه استفاده کنید.

انواع چراغ مطالعه با نمایشگر دیجیتال

پایه برخی از چراغ‌های مطالعه نمایشگر کوچکی برای نشان دادن ساعت، دمای محیط و تاریخ دارند. اگر نمی‌خواهید میز کار خود را با ساعت و تقویم شلوغ کنید می‌توانید با خرید این نوع چراغ مطالعه فضا را خلوت کنید.

پایه‌ای برای شارژ کردن

پایه برخی از چراغ مطالعه‌ها دارای شارژر است. شما می‌توانید گوشی و یا تبلت خود را با آن شارژ کنید. برای وقت‌هایی که می‌خواهید از گوشی خود استفاده کنید و پریز از میز کار شما دور است می‌توانید از پایه چراغ مطالعه استفاده کنید.

میزان برقی که چراغ مطالعه استفاده می‌کند

میزان برق مصرفی انواع چراغ مطالعه به لامپ استفاده شده در آن بستگی دارد. هر یک از لامپ‌ها دارای میزان مصرف متفاوتی هستند. به عنوان مثال لامپ رشته‌ای بیشترین میزان مصرف برق را دارد. لامپ ال‌ای‌دی کم‌مصرف است. با وجود قیمت بالا در چراغ مطالعه با لامپ ال‌ای‌دی مصرف انرژی آن بهینه است

قیمت انواع چراغ مطالعه

قیمت‌های متفاوتی برای انواع چراغ مطالعه وجود دارد. شما هنگام خرید باید به نوع نیاز خود به چراغ مطالعه و بودجه‌ای که برای خرید در نظر گرفته‌اید توجه داشته باشید. هنگام خرید به این نکته توجه کنید که برای چراغ مطالعه با قیمت بالا حتما ضمانت نامه دریافت کنید.

سخن پایانی

چراغ‌های مطالعه برای کارهای متفاوتی طراحی شده‌اند. شما با برخی از آنها فقط مطالعه می‌کنید ولی با برخی کارهای طراحی، مهندسی، کار با لپ‌تاپ و کارهایی با تمرکز بالا انجام می‌دهید. هنگام تهیه چراغ مطالعه به انواع چراغ مطالعه که دارای فناوری‌های متفاوتی هستند دقت کنید. محصولی که خریداری می‌کنید به دلیل هزینه پرداختی باید مناسب با نیاز شما باشد. پس شما بودجه و نیاز خود را به چراغ مطالعه بررسی کنید سپس اقدام به خرید کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *