تاریخچه لوازم تحریر

موزه لوازم تحریر توکیو ژاپن؛ یک موزه عجیب و دوست داشتنی!

موزه لوازم تحریر توکیو

به یکی از عجیب ترین موزه‌های دنیا خوش آمدید. این موزه تماما به لوازم تحریر تاریخی اختصاص دارد. البته که تماشای این موزه برای هر کسی که شیفته لوازم تحریر است و دوست دارد از چندوچون چیزهای مختلف سر در بیاورد لذت بخش خواهد بود. پس ه مسافر توکیو هستید و یا حتی اگر روی مبل خانه‌تان لم داده‌اید بیایید با هم سری به موزه لوازم تحریر نوکیو بزنیم. جایی که اگرچه به آن موزه لوازم تحریر می گویند، اما هیچ پاکت، دفترچه یادداشت یا محصولات کاغذی به چشم نمی‌خورد.

در عوض تا دلتان بخواهد مجموعه‌های نفیسی از جوهرهای کمیاب و قلم‌های خوشنویسی، خودکارهای قدیمی و سایر ابزارهای نوشتاری در این موزه وجود دارد که به دوره‌های مختلف تاریخی تعلق دارد. چرتکه‌های قدیمی، ماشین‌های تحریر، ماشین‌حساب‌های مکانیکی و صندوق‌های پول چوبی از دیگر لوازم تحریر این موزه است. به عبارت دیگر تمام تجهیزات اداری و نوشت افزار که ممکن بود پنجاه یا صد سال پیش در فروشگاه‌های لوازم تحریر ژاپنی پیدا کنید اینجا وجود دارد.

800 asa stationery4

قدیمی‌ترین جوهرهای ژاپنی

اگر سریال جنگجویان کوهستان یا اوشین را دیده باشید حتما دیده‌اید که ژاپنی‌ها با جوهر مخصوص مشکی رنگ می‌نوشتند. یکی از قدیمی‌ترین اقلام موجود در موزه لوازم تحریر، جوهر است. برای نوشتن باید از قلم‌هایی خاص استفاده میکردند که در موزه دیده میشود. شاید جالب باشد که بدانید این قلم موها به حدی کوچک هستند که که سامورایی‌های نامه‌نویس در هنگام سفر می‌توانستند آنها را در آستین قرار دهند تا در موقعه سفر بتوانند به راحتی نامه بنویسند.

800 asa stationery6

مداد شوگون ایه‌سو توکوگاوا

همچنین در موزه لوازم تحریر یک کپی از مدادهایی که توسط شوگون ایه‌سو توکوگاوا و فرمانده نظامی ماسامونه استفاده شده‌اند وجود دارد. یکی دیگر از عجیب ترین وسایل موجود در موزه لوازم تحریر، یک قلم موی خوشنویسی در اندازه غول پیکر است که وزن آن 14 کیلوگرم و از موهای دم 50 اسب ساخته شده است. همچنین مهرهای شخصی زیادی نیز وجود دارد که از یشم و عاج ساخته شده است.

قیمت بلیط ورودی و ساعت کاری موزه لوازم تحریر

شاید جالب باشد که بدانید برای بازدید از موزه لوازم تحریر توکیو نیازی به خرید بلیط ورودی و پرداخت پول نیست. بازدید از این موزه عجیب کاملا رایگان است. پس اگر به توکیو سفر می‌کنید و معتاد لوازم تحریر و تاریخ آن هستید بازدید از این موزه را از دست ندهید. همچنین این موزه هر روز به جز تعطیلان آخر هفته از ساعت 1 تا 4 بعدازظهر باز است.

شماره تماس موزه لوازم تحریر توکیو: 0338614905

آدرس و نحوه دسترسی

این موزه در طبقه همکف تالار بیمه توکیو استیشن قرار دارد. اگر بخواهید از روی نمای بیرونی ساختمان ان را تشخیص دهید و پیدا کنید احتمالا موفق نمیشوید چون هیچ لوگویی برای موزه در نمای بیرونی ساختمان وجود ندارد. وقتی وارد لابی موزه لوازم تحریر می‌شوید، از شما خواسته می‌شود که به میز پذیرش مراجعه کنید، پس از آن می‌توانید وارد موزه شوید و بگردید. همچنین عکاسی در موزه لوازم تحریر توکیو آزاد است.

همچنین تمام توضیحات مربوط به موزه به زبان ژاپنی است. موزه لوازم تحریر در شهر توکیو و در نزدیکی پارک بوم شناختی توکیو واقع شده است. برای دسترسی به موزه لوازم تحریر توکیو می‌توانید از لوکیشن زیر استفاده کنید تا راحت به این موزه برسید.

آلبوم تصاویر موزه لوازم تحریر توکیو ژاپن

800 asa stationery2

 

800 asa stationery3

 

800 asa stationery5

 

800 asa stationery9

 

800 asa stationery8

 

800 asa stationery11

 

800 asa stationery10

 

800 asa stationery13

 

800 asa stationery18

 

800 asa stationery19

 

800 asa stationery14

 

800 asa stationery15

 

800 asa stationery16

 

800 asa stationery17

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *